Polgár

Műhaj, pöcegödör és egyéjszakás kalandok…

By on október 14th, 2016

maleErre a 32 éves álomférfi, ja álomfizetéses pasira muszáj reagálnom, már bizseregnek az ujjaim, hogy leírhassam.

Egyrészt szerintem ezt a csodás kis írást vagy nem egy 32 éves férfi írta, vagy minden, amiről szó van, annyira közhelyes, hogy már maga Coelho is írhatta volna. Valljuk be őszintén mindenki azt hiszi magáról, hogy jó, egyenesen igazi X-men. Nem is érti sok férfi, hogy hogy a fenébe születhet olyan nő a Földön, aki nem dönti azon nyomban hanyatt magát, ahogy megpillantja őt. Pedig, van ilyen. Sőt fordítva is pontosan ez történik, hiszen amikor udvarol 100 ember, nekem valamiért,  – bizonyára egy nyugati boszorkány átka miatt – a 101-ik kell. De ettől még nem dőlök a kardomba és nem kezdek el rituális öngyilkosságot elkövetni a Hősök terén, Kossuth szeme láttára.

Szóval szerintem nem földi halandó írta a szóban forgó irományt, mert nem lehet valaki ennyire hülye.

Start the party.

  1. Valami állatkáról szól az első gondolata. Nos, az állatok nagyon jó emberek. Kedvesek, nem beszélnek vissza, odafigyelnek ránk és meghallgatnak minket. Tetszünk nekik akkor is, ha 2 napja nem aludtunk és kígyóbőr Louis Vuitton lóg a szemünk alatt, és akkor is hozzánk bújnak, ha egész éjjel hánytunk, mert benyeltünk egy nyomorult vírust. Bár szexuális téren speciel sosem lesznek a társaim, ennek ellenére hiszem, hogy egy kutya, macska, ló, hal, teknős, pók, légy, szúnyog…lehet akár valakinek az örök barátja is, illetve addig amíg él. Namármost, isten ments, hogy bántsam nőtársaimat, de a retikülben cipelt 1 kg 15 dekás kutya, tényleg nem trendi már. Mióta Párizs Hilton felnőtt, már ő is Labradort tart. Azok a lányok, akik ilyen kis picike állatkákat hordanak még magukkal, nem igazán nevezhetők a felnőtt női lét mintapéldányainak, tehát aki közülük válogat, számítson igen magas havi műköröm/műhaj/festés/gyantázás/kozmetikai kezelések terhére.Visszatérve az állatokra, sajnos mindez vica-versa így van, ugyanis olyan mennyiségben ismertem meg az elmúlt időszakban férfiakat, akiknek csak állatuk van, hogy leesett az állam. Túl nagy munka egy barátnő fenntartása, sőt amúgy is minek, szexet bármikor lehet venni, ha igény van rá, a kutyát/macskát pedig csak egyszer kell kiengedni mindennap és mégsem vagyunk tök egyedül. Siralmas. Egy normális nőnek egy állatkával kell harcolnia valakinek a kegyeiért?? Inkább jobb, ha mi is ilyenkor menekülünk.
  1. Apropó szó volt egy valamilyen autóról is. Ha valaki olyan nőt keres, aki az értékeit veszi figyelembe és nem azt nézi, hogy milyen szögben tud szelfizni a bömmerrel, hogy látszódjon a vadiúj bézs, bőr ülés, akkor ne pózoljon a profil képein autóval. Könyörgöm, ezt mikor fogjátok megérteni? Nem számít, hogy milyen autód van. Én nagyon szeretem az autókat és vezettem már – szerencsére régen – Suzukit is. Igen, rohadt szar volt, főleg mikor utána megtapasztaltam a Fordokat, sosem akartam már mást vezetni. De vezettem BMW-t, ami még inkább fokozta a vezetésem élményét, a Q7-es pedig egyenesen gázpedál orgiát tartott a lábaimnak. De nem kérkedünk az autónkkal, hanem használjuk, visszük benne a hátsónkat, elmegyünk vele nyaralni, dolgozni és bevásárolni.

 

  1. De elkanyarodtam, következő pont. Ezotéria??? Ebből is gondoltam, hogy ezt biztosan nem férfi írta. Egy átlagos férfi magát a szót sem tudja leírni, nem hogy ezzel foglalkozni több mondaton át! Legyünk őszinték! Kit érdekel, hogy az a nő most elhiszi, hogy a Bakok szeretik a Kosokat vagy sem? Nem tökmindegy, hogy ő most Müller Pétert vagy a Háború és békét olvassa? Jézusom. Engem például kíváncsiság szintjén mindig foglalkoztatott a spiritualitás, de hogy erről áradozzak a kiszemeltemnek, ez még soha nem jutott eszembe.

 

  1. Anyagiasság, műcici, műhaj, külsőségek! Ezt tényleg te írod, te, aki, pontosan ilyen nőket kerestél eddig. Szerintem ezen abszolút kár csodálkoznod. Hidd el, van olyan férfi, aki emiatt sosem panaszkodik, mert egyrészt ilyen lányok keres, és meg is találja őket, másrészt, aki pedig nem panaszkodik erről, az azért van, mert egyetlen ilyenbe sem botlik bele, hiszen nem ezt a kategóriát keresi. A képlet egyszerű, ne jelöld be, ha csak egy orbitális keblet látsz a fészes profilképén, mert ő pont olyan lesz, amit te – panaszkodásaid alapján – nem keresel. Visszatérve, kérlek ne pózolj 20 milliós autók mellett és hidd el, jach mellett sem kell, sőt ha az órádat sem látjuk, ahogy vezetsz, attól még IQ-sabb leszel. Logic: ha ezeket teszed ki, akkor a műhajas feltételezi, hogy van mit a tejbe aprítanod és finanszírozni fogod az ő fantasztikus műszempillás álmodozását. Comprendes?

 

  1. Internet egy pöcegödör. Ilyenkor szokták azt mondani, hogy nem kell regisztrálni, feljelentkezni, bejelölni, írogatni, csetelni…Az internet egy játszótér, ha képes vagy így felfogni, akkor használd, ha pedig ilyen komoly pszichés gondokat okoz, akkor szerintem sürgősen mond le a UPC-s előfiszkódat. Amúgy, csak hogy tisztázzuk, a legtöbb férfi az internetes társkeresőkön lukakat keres, amiket egyszer betömhet. Namost lehet, hogy te szegény szerencsétlen nem találod a nagy Ő-t, de szerinted mi nők könnyebben megtaláljuk eme szent oldalakon??? Ha nem egy általad említett lyukvadászra hajtunk, akkor mégis hol a pokolba keresgéljünk?? Nőtársaim védelmében, hogy merészeled a 100 %-os nő társadalmat lecsupaszítani 10 % használható nőre??? Mégis ki vagy te, Brad Pitt és a Pápa reinkarnációja? Most kitöröltem, amit ezután írtam, nem célom a gonoszkodás.
  2. Egyéjszakás kalandok: tisztázzunk valamit: Nem Létezik Olyan Nő a Földön, aki EGYÉJSZAKÁS kalandokra hajtana. Ezt végre fogjátok fel, mert Bridget Jones és a Sex és New York óta teljesen tisztán láthatjátok ti is, hogy még a lepedőakrobata rúdtáncos is törődésre, figyelemre és szeretetre vágyik. Ez van, így vagyunk bekötve, nem a kuki az elsődleges célunk, amikor ismerkedünk. Ellenben azzal, hogy nektek viszont a punci a target. Bárokban, klubokban, diszkókban, egyéb hangos és nem túl kulturális helyen még sosem született életre szóló szerelem. Egészen egyszerűen nem így vannak ezek a helyek kitalálva. Ugyanis itt éri a legtöbb impulzus az emberi agyat, kvázi meglátsz valakit aztán kettőt fordulsz és látsz egy jobbat, ennek szellemében nincs értelme annak, hogy ott ismerkedj. Inkább élvezd a barátaid társaságát, táncolj és bulizz.

 

Konklúzió: Nem keresel te társat, inkább csak durcás kislány vagy, aki képtelen felfogni, hogy hogyan működik a mai világ. Hogy a túl nagy kínálat miatt egyre magasabbak az igények, egyre erőteljesebbek a megfogalmazások és még soha a világon nem volt olyan fontos az ego, mint most 2016-ban. Ez a tendencia pedig jelenleg csak romlik.

TAGS

2016. október 14. péntek

2016. október 14. péntek

Naptár
2020. április
H K S C P S V
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress