Érzelem

Milyen a szex 30 felett?

By on augusztus 8th, 2016

1373969-bigthumbnailKevesen tudják rólam, hogy bár 1,5 évesen és mindössze 1 méteresen elhatároztam és bejelentettem az anyukámnak, hogy színész leszek. Azonban voltak később, persze jóval később, más irányú terveim is.

Miután 17 és fél évig állítottam magamról, hogy a világot jelentő deszkák rám várnak, elindultam marketinget tanulni és elkezdtem önmagamat és a környezetemet jobban megismerni. Itt gondolok a fiú társadalomra, akiket egyre jobban kiismertem. Köszönhető ez életem legnehezebb éveinek, mely két fiú iskola – ha jól számolok 500 kretén hím/sulit jelentett. (Tisztelet a kivételeknek és annak, hogy ők is azóta felnőttek már)

Azt tudni kell, hogy bár rendkívül büszke vagyok arra, hogy ebben az 5 évben egyetlen fiúval sem osztottam meg testem titkos részeit, sajnos beleláttam a nagy káoszba, a fejükbe. Ez némiképp összezavart, hiszen 1000 db 14 és 18 év közötti fiút vettem alapul majdani pártalálási reményeimhez. A szerencse az, ami huszonévesen mellém szegődött és elém sodort néhány rendes, hasznos, tapasztalatszerzéshez kiváló egyént, nem mellesleg szerelmeket is.

Visszatérve a szexhez, valamiért ez a téma mindig foglalkoztatott, azt hiszem leginkább tudományosan. Érdekel a háttér, a pszichológia, az érzés, a tudat és persze maga a cselekvés is. Olyannyira elkezdtem beleásni magam a témába, hogy egy szép nyári napon, pontban délután 16 órakor becsengettem Dr. Tóth Emese szexológushoz a Kacsa utcában és közöltem vele, hogy azért jöttem, mert szexológus szeretnék lenni. Ő zseniális volt, és pontosan úgy viselkedett, ahogy egy szexológustól elvártam. Mosolygott és azt mondta, hogy bár fogalma sincsen, hogy kerülök ide, de lát bennem fantáziát. Elég dekoratív vagyok, hogy a férfiak szívesen jöjjenek, viszont kicsit túl extrém, hogy merjenek beszélni a legtitkosabb bajaikról. De nem bánja, lehetek az asszisztense, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő.
Nagyon boldogan jöttem el a II. kerületi társasházból, felhívtam a barátnőmet és ujjongva meséltem neki, hogy új állásom van, jövő héten kezdek. Azonban hazafelé inamba szállt a bátorságom, mikor eszembe jutott, hogy így 22 évesen, hogy a fenébe fogom mindezt beadni az én édes, drága, konzervatív szüleimnek. Röpke 1 óra gondolkodás után letettem ez irányú terveimről.

Szóval, ha már nem taníthatom, akkor beszélek róla. Van, aki nézi, van, aki csinálja, de csak kevesen kertelnek róla.
Az apropója az írásnak, hogy felvázoljam, mennyire másképp látjuk, érezzük és tesszük ezt 30 feletti testtel. Sokkal, de sokkal erőteljesebb, bátrabb és merészebb. Bátran állíthatom, hogy szuper jó 30 feletti nőnek lenni. Még mielőtt valaki azt hinné – nyilván nem – de már pár éve elmúltam 30, és oltári boldog vagyok, hogy nem hittem el azt, hogy a 29 és fél után vége mindennek. Mondjuk nem is emlékszem ilyesmire. Lehet, hogy 10 évvel fiatalabban, az ember egyes testrészei pengébbek, de valahogy most minden ezerszer jobb. Szerintem a nők 30 felett igenis százszor dögösebbek, erősebb a kisugárzásuk, a szellemi orgazmusról nem is beszélve.

Egy 30 feletti milf pontosan tudja, mit akar az élettől, mit akar a férfitől, mit akar saját magától. Olyan csodás barátnőim vannak, akik most a legboldogabbak, és most tudják a legjobban élvezni az együttléteket. Imádom, amikor órákig erről mesélnek és kiegyensúlyozottak közben. Van olyan csajszi, aki használja a pasikat, van, aki játszik velük és van, akik imád havonta szerelembe esni. Természetesen a pasik is örömmel vesznek részt ezekben a játékokban. Hiszen ez az egyik kulcsa a szexnek, a kölcsönös örömszerzés.

TAGS

2016. augusztus 8. hétfő

2016. augusztus 8. hétfő

Naptár
2020. április
H K S C P S V
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress