Érzelem

The Big Ass ? Most nem a nagy cici!

By on május 26th, 2015

butterfly ass monochrome 1440x900 wallpaper_wallpaperswa.com_55A nagy fenék opusa nem új keletű téma. Több száz ével ezelőtt igenis voltak olyan periódusok az emberiség fejlődéstörténetében, amikor a nagy hátsó divat volt, azaz a szexualitás non plus ultrája. Most sincs ez másképp, mindössze ismét előkerült és új megvilágításba helyezte a női fenék mibenlétét.

Véleményem szerint, egyszer minden testrésznek eljön a maga korszaka, ami aztán újra ismétlődik, vagy más mikroszkóp alá kerül. A mellen tökéletesen látható az állandó körforgás, hol a kis mell a trendi, hol pedig a giga nagy. Most éppen a popó került előtérbe, köszönhető természetesen a külföldi celebritások, unatkozó PR-osainak.

A nagy fenék korszaka jó pár évvel ezelőtt kezdődött, amikor is berobbant néhány latin-amerikai vagy afro-amerikai sztár a köztudatba. Beyonce riszálta dögös hátsóját a Crazy in love-ban, J. Lo pedig az összes dalában előszeretettel táncoltatta dollármilliókat érő fenekét. Természetesen megörültünk, mi normális külsejű emberek, hogy talán egyszer újra divat lesz normálisnak ? nem tökéletes alakúnak, hibátlan bőrűnek, 18 éves testűnek – lenni. Abban bíztunk, végre vége az önsanyargató diétáknak, állandó lépcsőzéseknek és újra kívánatos lesz a rubensi hátsó. Nos, eltelt pár év és nem jött divatba a hőn áhított fenék, ellenben megjelent egy olyan testrész, amely minden várakozásunkat felülmúlja.

Ma már nem téma cicit feltöltetni, pumpáltatni, nagyobbá operáltatni, ez rutin műtét. Akinek kicsi van, elmegy és vesz nagyobbat. Ezen már meg sem lepődünk. Az új őrület azonban most még nem általános jelenség. Ellenben azt hirdeti, hogy ha nem elég feszes és nagy a hátsód, menj és rakass bele implantátumot, – mi úgy kifeszítjük rajta a bőrt, hogy a pasid keze lesz piros tőle, ha megcsapkodja ? szolizd agyon, hogy a férfiak minden álmát felülmúlja.

Na, de hogy is van ez? A férfiak szeretik a kerek és viszonylag nagyobb testrészeket ? igen, vannak, akik nem. De miért is szeretik, ha egy fenék nagy? Régebben hallottam pár enyhén szólva is szexista jelzőt, melyeket még bóknak is lehet értelmezni: ?Minél nagyobb, annál több fér bele?, vagy ?Ne fogyj le, mert csak kevesebb leszel? stb. Az előzőnél azonban leragadtam, mondjuk úgy technikailag nem is tudom értelmezni.

De ha jobban megvizsgáljuk a kérdést, a kerek, ringó hátsó, bizony komoly füttyöket és nyaki tornákat eredményez, kvázi mégiscsak van benne valami.

Szóval, a mai sztár hölgyek, mint Kim K., Amber Rose vagy a cuki Nicky Minaj elég keményen átreformálták ezt a kérdést és számunkra, halandó emberek számára olyan hátsókat vásároltak, amivel nem tudunk, de azt hiszem többségünk nem is akar versenyezni.

Konklúzió: maradjunk a taposásnál, mert nem biztos, hogy kényelmes nekik az az orbitális koffer, amit partiról, partira feszes minikben mutogatnak. Bulvárhíreknek tökéletesen ideálisak, de jelenleg a mi társadalmunkban ez még nem alap kívánalom.

TAGS
Naptár
2020. február
H K S C P S V
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress