Érzelem

Mágia és Angyalok

By on július 31st, 2014

Witch-after-dark-23977122-400-534Ha igazán a szívemre teszem a kezem, rá kell jönnöm arra, hogy nem vagyok spirituális ember.

Volt már ezerféle tapasztalatom, próbálkoztam a spirituális tanok mindegyikével, de valójában sosem találtam meg azt a szakembert, azt a mentort, azt a tudást, ami segített volna nekem az élet útvesztőjében.

Kisgyermek koromban nem értettem egy csomó mindent, ami történt velem. (ezzel olykor most is találkozom) Számtalan megmagyarázhatatlan élményem volt, amit felfogtam isteni jelnek, vagy boszorkányságnak, később pedig a csalhatatlan intuíciómnak tudtam be. Aztán rájöttem, hogy nincsenek véletlenek, minden valamiért történik, bekövetkezik, vagy csak azért, hogy tanuljunk belőle, vagy azért, mert akkor, ott, ezt kell megtapasztalnunk.

Később elkezdett furdalni a kíváncsiság és majd megőrültem azért, hogy belelássak a jövőbe és minél jobban megismerjem magam. Terveztem, hogy majd hatalmas színésznő leszek, aki a világot jelentő deszkákon fogja megtalálni a számításait és elkezdtem azért jósokhoz járni, hogy mindezt bebizonyítsák nekem a tenyeremből, kávézaccból vagy éppen kártyalapokból.

Jártam nagyon drága asztrológusoknál, jósoknál, még drágább látóknál, csak azért, hogy lássam a tiszta jövőt. Egy idő után már magam is angyalkártyákat pakolásztam naphosszat és kértem az ingámat, hogy mutassa meg a válaszokat. Utánajártam a boszorkányságnak és vonzott a mágia minden bugyra, mégsem mertem igazán belemászni a témába, mert valahogy sosem találtam meg azt, sosem kaptam meg azt, ami igazán érdekelt. Leginkább az okkultizmus történelmi háttére vonzott, rengeteget olvastam a salemi nőkről és a sötét középkor extrém embereiről.

Próbálkoztam az agykontrollal is, de leszámítva, hogy száz ember szeme láttára leájultam a székről és itt is felejthetetlenné tettem magam, túl sokat nem tanultam a két hétvége alatt. Korábban is használtam már parkolásnál és egyéb helyzetekben az agyunk szövevényes mozgatórugóit.

Ma már ha kikérem jós, látó vagy asztrológus véleményét, szimplán a kíváncsiság ültet a székükbe, mert tudom, hogy úgysem tőlük kapom meg a válaszokat az életem bonyolultabb kérdéseire.

Ennek ellenére vonz a jövőkutatás, hajt a kíváncsiság és érdekel minden, ami az emberi pszichéről szól. De a sorsunkat leginkább mi magunk irányítjuk, és ha teszünk érte, akkor egész sok mindent elérhetünk ebben a rövid, emberi életben.

TAGS
Naptár
2020. november
H K S C P S V
« szept    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress