Egyéb

Angelina Jolie leoperáltatta a melleit! ? Véleményem

By on május 17th, 2013

shadow_women_bodyNem bírom ki szó nélkül ezt a témát, ami napok óta botrányt kavar a sajtóban.

Először azt gondoltam, hogy mindenki azt csinál a saját testével, amit akar, azaz semmi közöm hozzá, hogy Jolie, aki amúgy sem százas, mi mindent ?vagdostat? le magáról. Hiszen korábban vért ivott, tele volt fura vágásokkal, a férje vérét vagy testrész darabjait, vagy mittudomén milyen darabjait hordta magánál, amúgy is össze-vissza van varrva, kit érdekel.

De tovább gondoltam és a legborzasztóbb az egészben, a FELELŐSSÉG. Hiszen nem tudom hanyadik Jolie asszonyság a Forbes Magazin legbefolyásosabb emberei között, de hogy az első százban benne van, az tuti. Ennek a nőnek sok millió ember issza a szavát. Amit ő tesz, az számukra szent. Még belegondolni is szörnyű, hogy hányan rohannak jelenleg is bejelentkezni plasztikai sebészekhez, hogy ők is megcsináltassák a csonkítást. Mert ugye, Jolie példakép sokaknak, mellrák pedig minden második családban előfordul. Az 1 millió forintos géntérkép meg kit érdekel,  anélkül is mehet a vagdosás. Borzalom. Pedig nyilván a nő cselekedetei mögött egy profi marketinges, pr és egyéb csapat van. Ő csak úgy, per has nem szórhat ki infókat magáról. Itt ezt a témát alaposan átgondolták, és kidobták a vad népnek, hogy csináljanak vele, amit akarnak. De ez nem így működik, hiszen nem arról szólt a fáma, hogy egy új Nike cipőt vett a gyerekének. Mert az ugye egy olcsó marketinges fogás lett volna.

Viszont, ott vannak a kérdések. Mostantól az nem jó anyuka, aki nem készített géntérképet és nem végeztet el magán PREVENTÍV műtéteket azért, hogy minél tovább nevelhesse a gyerekeit???????? Jézusom! Hol élünk??? Ez egy brutális lavinát fog elindítani. Pont olyan, mint 100 évvel ezelőtt a fogamzásgátlás és néhány év múlva az emberi klónozás. Legközelebb, ha kiderül, hogy Jolie-nak begyulladhat a mandulája, akkor klónoztat magának egy szervet és berakatja? Vagy mi lesz, ha néhány év múlva a májáról, a veséjéről derül ki valami, akkor azokat is gyorsan cserélteti?? Ez már lassan Michael Jackson szindróma. De azt is tudjuk, hogy aki görcsösen örökké akar élni, az előbb-utóbb, vagy inkább előbb meghal.

Szóval véleményem szerint ez nem egy átgondolt döntés volt. Legjobb lett volna, ha Angie magában tartja ezt és nem kürtöli szét a világban. Mert ez példát szolgál majd több millió nőnek, akik azért fogják levetetni a melleiket, azért fogják kivetetni a petefészküket, mert azt hiszik ezzel jót tesznek. Jolie egy cseppet sem változott. A gyerekkorában lázadó csajból, hirtelen eljátszotta a mártír szuper anyukát, most meg újra visszaesik?Nem jól döntött.

TAGS
Naptár
2020. április
H K S C P S V
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress