Egyéb

Meglátni a januárban a jót?

By on január 14th, 2013

blue_hopiheDe mégis mit? Mit lehet csinálni ilyen szürke, latyakos, havas, ónos esős, pocsék hidegben? Először is felidézni a tavalyi évet és meglátni az ideiben a pozitív változásokat és várni a jót!

Mert ugye vége lett egy nem éppen könnyű évnek, volt itt mindenféle földi jó és pokol is, megjövendölték a világvégét, amitől még inkább emelkedtek az árak, az OTP is össze-vissza mozgott.

A BKK ismét emelt, de nem kalkulálta bele az árakba a veszélyességi pótlékot a nyári lángoló buszok miatt. A 4-es Metró továbbra is csak millimétereket kúszik előre. Sajnálatunkra bezárt a pocsék kajájáról, de hazai kedvességéről elhíresült MALÉV.  Egész nyáron a Compact Discot játszották a rádiók, új köztársasági elnökünk lett a helyesírást nem kedvelő helyett, Berényi Andrást kirúgták a ?Szomszédokból?, a londoni olimpián pedig aratott a kis országunk. Kate Middleton bejelentette, hogy terhes, mindenki ?paci táncot? járt ősszel a koreai Gangnam Style-ra, egy Sandy nevű lány végig tarolta az USÁ-t, ahol maradt a jól bevált Obama. Itthon volt még egyetemi tüntetés, hideg és meleg is a nyáron. Most pedig fúj a havasi gyopár és ilyenkor csak nehezen tudjuk elképzelni, hogy közeleg a tavasz.

Hát bújjunk be a szerelmünkkel a meleg szobába és nézzünk meg egy jó filmet, vagy vackolódjunk be egy pohár, forró kakaó és egy jó könyv társaságában a kedvenc fotelünkbe, vagy üljünk le a gyerekekkel társasozni, építőkockázni, olvasni, vagy mesét nézni. Ha a barátainkkal lennénk, akkor üljünk be egy szépen kivilágított kávézóba este a munka után, ahol egy habos kávé mellett együtt várjuk a tavaszt és tervezgetjük a nyarat. Vagy huppanjunk be egy kényelmes moziba a legjobb barátnőnkkel és egy százas zsepi csomaggal majd válasszunk egy csöpögős, romantikus filmet, amit utána tárgyaljunk ki hosszan a szomszéd csehóban.

Ilyen egyszerű lenne? Csak eltelik ez az év is?

TAGS

2013. január 14. hétfő

2013. január 14. hétfő

Naptár
2020. április
H K S C P S V
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress