Egyéb

Feldühítenek az emberek?

By on november 7th, 2011

Blue_facesMert idióták, mert nem köszönik meg, ha elengedem őket a csotrogányukkal, nem engednek el, ha már 13 perce állok az út szélén és szeretnék egyszer kikanyarodni, nem kedvesek, ha bemegyek egy üzletbe, nem segítőkészek és nem képesek köszönni. Nem mosolyognak, nem vidámak és nem szeretik a többi embert. Ha vásárolni akarok, elveszik a kedvemet az unott pofájukkal és legszívesebben egy fillért sem hagyok náluk.

Ha éhes vagyok, elveszik az étvágyamat, ha valami kérdésem van, ezerszer meggondolom, hogy kérdezzek-e. Ha véletlenül kérdezek, nem válaszolnak, vagy csak odadobnak egy nemet, ha megkérdezem a farmer boltban, hogy van-e ilyen-olyan farmer, azonnal rávágják, hogy nincsen, mégcsak végig sem néznek. A pincér az étteremben már azelőtt utál, hogy beléptem volna és elfoglaltam volna a helyemet. A bőrgyógyász legutóbb majdnem kidobott az Újpesti Sztk-ból, hogy mégis mit akarok a kis vicces anyajegyeimmel, szóval ő is utál, az Auchan-ban rosszkedvű a pénztáros, aki káromkodik, mint a kocsis, mert pikkelysömöre lesz a melótól?

Viszont, ha tankolni megyek, mindig segítenek a benzinkutasok, a nőgyógyászom mindig kedves, a fogorvosom olykor még poénkodik is. A körzetim mindig megértő, a fagyis lány egy tündér, a Station Pubban kedves a pincérnő (és szuper a kaja), a Cactus Bárban mindenki jófej és azonnal köszön, ha meglát, Charlie-nál mindig imádtam a cézárt, a Pesti Színházban dolgozott a legrendesebb öreg portás pár, akik mindig beengedtek minket a potya előadásokra, a Garain a kínai lány az ebédem mellé mindig adott ingyen rákpelyhet, kedves a néni a Coop húspultjában?

szóval még van remény, hogy az emberiség nem egy idióta állatfaj, akikből árad a rosszindulat, hanem van egy-két egyed, aki a társadalom hasznos tagja és nem teszi tönkre társai szürke hétköznapjait?

TAGS
Naptár
2019. november
H K S C P S V
« szept    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress