Polgár

Hitem….

By on szeptember 15th, 2020

prayMár oly rég írtam, hogy már azt sem tudom, leírjam, elmondjam, vagy felvegyem azt, amiről beszélni szeretnék. Ez pedig nem más, mint a hit, a hitem, ami bármi is történik velem, töretlen.

Sokan elvesztik a hitüket, mert számtalan csalódás éri őket, én még mindig hiszem és tudom, hogy semmi sem történik véletlenül. Ha elveszítünk valami, valakit, munkát, lehetőséget, vagy bármit, ami korábban fontos volt számunkra, nagyon fontos, hogy a meggyászolás után lépjünk tovább. Egyrészt nem tudhatjuk, hogy nem jön-e vissza hozzánk ez a lehetőség, munkakapcsolat, szerelem, személy, barát, társ, hogy nem hozza-e vissza valahogyan még az élet nekünk, akár másmilyen minőségben, másrészt az élet nem állhat meg. Ezért van az bennem, hogy a hitem sosem hagyhat el. Nem vagyok vallásos ember és spirituális is csak kicsit, holott sok mindent kipróbáltam már, mégsem tartom szentnek az inga, a látó vagy a jós szavát. Főleg azért nem, mert még csak egyetlen egyszer hozott össze a sors egy igazán jól látó spirituális emberrel. Azóta is várom az utolsó jövendölését, miszerint nagyon gazdag leszek. 😊

De viccet félretéve az életnek mindennel feladata van számunkra, van olyan, hogy egy helyzetből kell tanulnunk, vagy egy konkrét embertől, sőt olyan is lehet, hogy egy személy által tanulunk meg sok mindent saját magunkról. Ezek mind a személyiségfejlődésünk részei és azt hiszem szükséges velejárói az életünknek.

Én sosem veszítem el a hitem a jóban, abban, hogy alapvetően minden ember jó és jót akar a másiknak. Nevezheted ezt naivitásnak, én inkább azt mondom, hogy nem az élet rossz oldalával akarok foglalkozni, hanem kizárólag a jóval. Ha csak jó dolgokat teszek, akkor hiszem, hogy velem is csak jó dolgok történhetnek. Aki pedig ehhez csatlakozni akar és együtt jót megélni, az lehet a társam is hosszútávon.

u.i.: ha készen állsz, keress…

TAGS

2020. szeptember 15. kedd

2020. szeptember 15. kedd

Naptár
2021. április
H K S C P S V
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress