Érzelem

Drága Zsuzsi,

By on július 28th, 2020

Tudom, hogy nem vagy még túl jól, de azért szeretnék pár bíztató szót elmondani neked. Ha valaminek vége van, az sosem jó. A szakítás, vagy az, ha elmúlik valami, vagy az, ha elengeded, az mind olyan folyamat, ami fájdalmakkal tarkított. Teljesen mindegy, hogy melyik fél szakít, a folyamat nehéz és göcsörtös, és a végeredmény elválás. Tudom, hogy úgy érezted, hogy ez valami más, valami egészen különleges, hogy megtaláltad a másik feled, hogy ő lesz az igazi, de be kellett látnod, hogy nem így van. Amikor megismerkedsz valakivel és minden olyan hibátlan, akkor azt érzed, hogy szárnyalsz, hogy ez sosem múlhat el, hogy ez az egész örökké fog tartani, hogy titeket semmi sem szakíthat el egymástól, és ez valami egészen földöntúli….de megnyugtatlak, ez csak egy szerelem volt, amit, ha nem ápolsz, ha elengedsz és eltelik rengeteg idő, akkor már nem fog fájni, már nem fog összeszorulni a gyomrod többé, ha eszedbe villan, már nem fog gyomorideg a hatalmába keríteni, ha megpillantod, hanem a teljes nyugalom fog elönteni, és boldog leszel azért, hogy akkor és ott vele is megtapasztalhattad a mámorító érzést.

Lehet, hogy szerelemnek hitted, de azt tudnod kell, hogy az igaz szerelem ott kezdődik, amikor kölcsönösek az érzések, amikor ő ugyanazt érzi, amit te. De sajnos a szerelem sok bajjal is jár, mert ha őrületes szerelemet érzel, akkor az képes olyan fájdalmat is okozni, ami a szíved legmélyéig hatol. Képes utánad nyúlni, bántani ott, ahol csak ér, hogy ne tudj tőle elszakadni. Pedig el kell szakadnod, mert tovább kell lépned. Ebben az életben nem adatott meg nektek az, hogy boldogan egymáséi legyetek, pedig tudom, hogy ezt akartad.

A szerelem akkor jó, ha alapot ad, alapot képez arra, hogy később, amikor már az érzés elmúlik, a két ember képes legyen teljes harmóniában, nyugalomban és szeretetben élni. Ezt az érzést most nem tapasztalhattad meg, mondhatnám, hogy nem jó időben hozott össze benneteket a sors, de a sorsnak ezzel is üzenete van. Meg kellett tapasztalnod ezt az érzést, a sok fájdalmat, a sok várakozást, és a mágneses vonzalmat, ami összekötött titeket. Igen, tudom, hogy irtó sokat sírtál, de ettől lettél több és még jobb ember. Mert már ott van a zsigereidben is ez a kötés, ez az érzés, amit örökre magaddal viszel.

Légy boldog azért, hogy tapasztalatot szereztél, hogy megadatott újra a szerelem érzése, mert el sem hiszed milyen sok ember nem érezte ezt meg sosem. Te pedig kiváltságos ember vagy, aki ezt ismét átélhette, még ha csak hónapokra is….Ne feledd, te jó ember vagy és vidd továbbra is magaddal a hűségedet és a vidámságodat, hogy egyszer majd megtalálhasd a másik feledet….

TAGS

2020. július 28. kedd

Naptár
2021. április
H K S C P S V
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress