Érzelem

Mit akarok ÉN egy férfitől?

By on április 15th, 2019

Megannyi cikket, posztot, esszét, novellát írtam már arról, hogy mit akar a nő a férfitől és fordítva. Mégis mi van velem, – társkeresés ide vagy oda – mit is akarok én?

Én is a társadalmi elvárások alapján választok férfit? Bizonyos szempontból mindannyian birkák vagyunk, beállunk szépen a sorba és bőgetve, – na jó, asszem a birka nem ezt csinálja – megyünk a többiek után és ugyanazt óbégatjuk, amit ők. Ott van milliónyi elvárás nem csak velem kapcsolatban, de a férfival kapcsolatban is. Neki sem könnyű, mert legyen minimum 2 diplomája, legyen a bankszámláján kósza 100 milla félretéve, álljon egy szép nagy flotta a budai a ház előtt és még az sem baj, ha a külseje alapján modellt állhatott volna a Dávid szoborhoz. Ki ebből, ki abból vesz lejjebb, mert ugye az „ilyen” pacákot nehéz kifogni. Kérdés az, hogy ezek egyáltalán szempontok-e és ki az, akinél ezek a tényleges feltételek. Mit mond erre a férfi, mert hogy neki is vannak igényei és elvárásai. Olyan nő legyen mellette, aki mögött a Victoria’s Secret modellek elbújhatnak, legyen tökéletes egzisztenciája, magyarul ne belőle akarjon meggazdagodni, de megélni sem, a férfihez méltón legyen okos – azaz ne jobban, mint ő. A családja legyen patyolat tiszta mind pszichésen, mind anyagilag, mind társadalmilag, osztálykülönbség kizárt, mert az már durván kiverné a biztosítékot.

Nos, ezt az egészet maszlagot ezennel áthúzom. És elmondom, hogy én mit szeretnék, miben hiszek és mivel értek egyet. Kezdem azzal, hogy a kölcsönös szimpátia elengedhetetlen, anélkül nincs értelme tovább menni. Kémia, biológia, de szerintem hívjuk inkább valódi vonzalomnak, ha nem érezzük azonnal, abban a pillanatban, ahogy rápillantunk, akkor felejtős az a kapcsolat. Vulgárisan mindez annyit jelent, ha nem érzed, hogy lefeküdnél vele, akkor ez már nem lesz jobb. Hívhatom radioaktivitásnak is, de barátságosabb kisugárzásnak hívni; ha nem szeretek a tekintetében sütkérezni, akkor legjobb, ha azonnal elköszönök. Ámor nyila nagy öröm, ha éppen körülöttünk lebzsel, de ha nincs ott az első pillantásoknál, az sem baj. Döbbenet, de rájöttem, hogy a szerelem később is kialakulhat, sőt, hosszabb távú boldogságot ígér, ha nem 2 hét alatt zajlik le fél évnyi párkapcsolat. Jó szex, hm.. persze, enélkül tényleg nincs sok értelme folytatni, azt hiszem ezt vehetjük alapnak, mivel ez később nem igazán javulhat a kezdeti őrület után. Technikákban lehet fejlődni, ráérezni a másikra, de a kezdeti vágyat semmi sem hozza már vissza. Az, hogy mi a JÓ, az mindenkinek a habitusától, szenvedélyességétől és vágyaitól függ, meg nyilván attól, ha mindez kölcsönös. Szeretnék órákig beszélgetni, bármiről, amiről éppen kedvem van. Olyan embert akarok, aki élvezi a velem való beszélgetést. Szeret velem lenni, akar velem lenni és boldog, ha időt tölthet velem, méghozzá sokat.

Még egy nagyon fontos elvárásom van a jövendőbeli páromtól és ha ennek nem felel meg, akkor a közelembe sem kerülhet. Örüljön annak, hogy ÉN szeretem őt….

TAGS
Naptár
2021. április
H K S C P S V
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress