Polgár

Fehér keretes insta szerelem…

By on április 12th, 2019

Csak a hátad látszik a fotón és a karod, ahogy a fiú kezét fogod. Hány ilyet látsz és csinálsz te magad is? Nem, nem vagyok álszent, ha lenne pasim, tuti megkérném erre a pózra én is, mert ez olyan „kúl”. Holott ki tudja mi az igazi valóság abban a kapcsolatban. Lehet, hogy a srácnak totál elege van abból, hogy a csaja minden áldott nap kiposztolja az összes étkezésüket, a kutyasétáltatást, az új cipőjét, fehérneműjét de még a reggeli kócos összebújást is. Mindezt miért, hogy elmondhassa magáról, hogy influencer celeb és cserébe az arcpakolásos kép után, kap valami olcsó krémet az egyik közepes minőségű beauty márkától.

Lehet így is élni, és nem is feltétlenül rossz. Az emberek mindennek örülnek, ami ingyen van, minden ajándék jó, főleg, ha még azt is elhiteti velük, hogy jó, amit csinálnak. Az „ingyen bármi” sokkal jobb, mint a „drága bármi”, ez totál biztos. Ez olyan, mint a világ legjobb autója, ami ugye köztudottan a „céges autó” (céges benzinkártyával és szervizzel). Az influencer pedig egyértelműen 2019 celebje, az az ember, aki hatással van a jó népre.

Minden a kukkolással kezdődött a 2000-es években. Figyeltük egymást, a többieket, a tévében vécéző és tusoló csajokat és srácokat, vártuk, hogy elcsattanjon már végre az a csók. Aztán jött a minél előbb találjuk meg régi ismerőseinket és gyorsan írjunk rájuk. Szerintem az iwiw idejében az éttermek kaszáltak, annyi osztálytalálkozó a világon nem volt, mint azokban az években. Aztán a Facebook elindította a milliárdnyi fotók mozgását, amivel eleinte csak a hírfolyamban zsibbasztottuk a barátainkat, de igen hamar felfedeztük a chat-et a lengébb öltözetű fotóknak. Gondolj bele, 30 évvel ezelőtt még megijedt egy nő a Városligetben, ha egy ballonkabátos széttárta a kabátját, ma már ezen meg sem botránkozol, max kiröhögöd. És a döbbenet, hogy a perverz embernek az is izgató, ha messengeren keresztül küldhet neked kéretlen tartalmakat.

Amikor rendszeresen figyelek egy szerelmes gerlepárt instán, minden képük után felteszem magamban a kérdést, hogy ez tuti, hogy így van? Nekik a reggeli ébredéskor is ott áll egy teljes fotósstáb és két pirítós és rántotta között a csodás tekintetüket pásztázza? Amikor az újszülött babával sétálnak a bimbózó, ciklámenkert mellett, verőfényesen süt rájuk a nap és mosolyogva, szerelemtől duzzadva ér össze tökéletesen festett ajkuk, akkor abban mennyi lehet a valóság? Az a nő nem fáradt, nem szeretne inkább pihenni, vagy elvonulni távol a média zajától? Nos, biztosan nem, a látszatot nem csak fenntartani, de éltetni is kell. Nincs mese, erre jön a követő szám és a zseton is.

Szóval szerelem ide vagy oda, még mindig ott tartok, hogy a hús-vér nőben és férfiban hiszek. Még akkor is, ha az ember szívesen pózol néha szerelmesen a kamera előtt. Bár, most, hogy jobban belegondolok, én még elég komolyan „insta szerelem szűz” vagyok, még SOHA nem készült közös fotóm olyan férfival, aki akár csak egyszer is intimebb tájékon érintett volna. Azt hiszem, még van hova fejlődnöm. ?

TAGS

2019. április 12. péntek

2019. április 12. péntek

Naptár
2021. május
H K S C P S V
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress