Érzelem

Ha a Férfi nem akar…

By on április 12th, 2019

„Elegem lett abból, hogy csak játszik velem. Nem vagyok játékszer, hogy amikor kedve van előkapjon a játékos dobozából. Azt is tudom, hogy ma éppen engem, holnap pedig egy másik lányt vesz elő, mert éppen ahhoz lesz kedve. „

Kezdjük az elején. De, játékszer vagy! Méghozzá azért, mert hagyod, mert engeded neki, hogy megtegye. Ez ma valós körkép, de lehet kórkép is, a férfi ha nem szeret igazán, ha nem kötelezi el magát melletted, ha nem vagy számára istennő, ha nem szerelmes és baromira nem akar felvállalni, még akkor is előfordulhat, hogy valamilyen meghatározhatatlan okból, kíván Téged. Igen, ez van. Rajtad múlik, hogy meddig mész el vele, mennyit engedsz meg neki, kívánhat-e és játszhat-e az egyik kedvenc játékszerével. Hányszor van ez Istenem, a szingli – és nem csak egyedülálló pasik ezrei élnek így, miközben nők szintén ezrei sírják tele esténként azt a pink, selyem kispárnát. Mert jól látod, b@szik írni, hívni, nem villog se a zöld, se a lila, se a sárga, hiába várod. Mert ma ezt várod, nem a csörgést, hanem azokat az átkozott színeket. Hisz ő nem hív fel, csak ír, egyetlen helyen, de ír. Ha megvillan, a gyomrod már a torkodban, holott annyi jött ki őméltóságából, hogy „Hello, hogy vagy”. Mindez persze másfél hónap teljes éheztetés, falkaparás, kínlódás, hízókúra, diéta, „majd mással vigasztalódom” érzés után. Nos, te függő vagy miközben RIDEGTARTÁSBAN tartanak.

Nem akar veled sétálni az utcán, nem érdekli, hogy mit ettél ebédre és az sem, hogy meggyógyult-e a kutyád. Az meg végképp nem, hogy tegnap lecseszett a főnököd és pár napja múlt el a torokgyulladásod. Őt egyetlen dolog érdekli, SAJÁT MAGA. Neki legyen jó, nem máskor, csakis most. Most ebben a szent pillanatban RÁD ér és akar, baromira. Most letépi a bugyid, mindent felfal rajtad, te pedig add át magad neki teljesen, úgy ahogy vagy, hiszen ő mindenhogyan imád téged. Most… még vagy 1 óráig.

Utána már nem, és még 1 hónapig biztosan feléd sem néz. Nem számítasz neki. Te azért vagy, mert te ezt megengeded neki, mert téged ez boldoggá tesz. Ő örül neki, hogy téged ez a SEMMI boldoggá tesz és fürdőzik benne egészen addig, amíg engeded. Mert engeded, hagyod és emiatt akár hülye is lehetnél. De te csak szereted őt, vagy azt a valamit, amit látsz miatta a tükörben. Hiszen a szuper macsó havonta egyszer csak a tiéd, uh bocs, 3 óráig, nem tovább, sorry…

Ezt úgy hívják RIDEGTARTÁS, már a szó is pokoli. Valójában azt jelenti, hogy az állatoknak nincsen istállójuk és kint vannak a szabadban örökkön örökké. Nincs felettük tető. Te is így élsz, nincs feletted támasz, felelősségvállalás, szeretet, gondoskodás. Csak elő vagy véve, mint a ló, ha éppen ügetni akarnak vele egyet, vagy a tehén, akit lefejnek és utána visszavisznek és rá sem bagóznak még ki tudja meddig.

Meddig akarsz ridegtartásban lenni, szedd elő az önbecsülésed és pattintsd le. Tudom, most azt mondod, hogy neked ez jó. Kapjál már a fejedhez, normális vagy, neked ez tényleg jó? Ja, hogy abban a 2 órában, oh bocs, akkor nem szóltam.

Én kiszálltam, most, nem máskor, elég volt…

TAGS
Naptár
2020. augusztus
H K S C P S V
« júl    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress