Polgár

Meccselsz, csetelsz, nihil….

By on április 12th, 2019

Biztosan nem véletlenül mára időzítettem ezt a kis szösszenetet, hiszen ma van a szerelmesek világ napja. Amit ki ünnepel, ki nem, de egy biztos a többséget véleményre sarkallja.

Én már ezt megtettem, nem is erről szeretnék most írni. Az utóbbi időben rendszerint megkapom, hogy túl negatív, amiket írok. Szerinted is?

Pedig nem vagyok az, ős optimizmus szól belőlem mindig, pedig hidd el nekem is van ezer bajom, feladatom az életben, mégis úgy érzem, hogy ez vagyok én. Így, minden csomagommal, gondolatommal együtt. Sosem teszek senkinek a nyakához kést, hogy márpedig olvassa el, amit írok. Ha kedved van elolvasod, ha nincs, akkor menj tovább.

Lehet, hogy negatív, amit írok, de azt hiszem pontosabb a megfogalmazás úgy, hogy ez a realitás. Az, hogy kik azok az emberek, akik megírják, az már más kérdés. Én úgy születtem, hogy extrovertáltan introvertált vagyok, azaz közléskényszerben szenvedek, de nem mindenáron. Ha utóbbi lenne, akkor lett volna FHM, Valóvilág, Barátok közt hosszabb távon és még sorolhatnám. De nem tettem ezt mindenáron, meghúztam a határt a közölhető és az „inkább tartsd meg magadban” között.

Az, hogy milyenek ma az emberek és főleg a férfiak, az egy érdekes téma. Mivel már 2 és fél éve szingli vagyok, azt hiszem kutya kötelességem informálni az engem olvasó társadalmat arról, hogy mi zajlik velem, hogy ebből mindenki tanuljon, vagy legalábbis lehetőséget kapjon arra, hogy megtegye. Nem tolom senkinek a pofijába, de valahonnan látnotok kell, hogy mi zajlik a világban…velem.
Azt is tudom, hogy ez sokaknak nem tetszik, de amikor már boldog, örökké tartó szerelemben fogok élni, megígérem, hogy nem fogok senkit sem az unalmas, csöpögős és csodálatos mindennapjainkról tájékoztatni. Mert nem minden áron és nem mindent akarok és kell közölni.

De ha már egyetlen férfi elgondolkodik azon, amit írok és másképp tekint egy kezdődő románcára, akkor már nyert ügyem van, és elmondhatom, hogy bevált a tanítás.
Erről a témáról még senkitől sem láttam irományt, vagy mert még új a téma, vagy mert nem történik meg másokkal, bár ezt kétlem.

Igen, nagyon sok embert ismertem meg az elmúlt években, valahogy áradtak hozzám a különböző élethelyzetben élő férfiak, fiúk, srácok, pasik, és van, akit csak meghallgattam, van, akitől azonnal elköszöntem. Mind egy külön történet, amit lehet, hogy egyszer érdemes lenne megírni. Ne ijedj meg, nem használnék neveket, sem valódi szituációkat, hogy véletlenül se lehessen ráismerni senkire. De ez még képlékeny.

Szóval a sok érdekes kapcsolatból, helyzetből értelemszerűen kevés olyan volt csak, akivel érzelmi kapcsolatom is kialakult, lényegében 1-2 ilyen történet volt, a többi pedig magától elhalt. Megjegyzem nem azért, mert együttlét után nem keresett többet. Hiszen ennyire be sem engedtem őket, és most jön a svéd csavar, a többséggel még egy nyomorult kávézásig sem jutottam el. Hogy miért? Halvány lila gőzöm sincs.

Adott az ügy, van egy lány meccseltek, király. Ráírsz, írogattok, telnek múlnak az órák, napok, hetek, hónapok!?!? Kérdem én, ennyi felesleges energiád van arra, hogy ilyen balgasággal töltsd? Ok. Miért nem akarod az illetőt megismerni, látni, megérinteni, figyelni, ahogy mosolyog, hallgatni, ahogy véleményt mond valamiről, megfogni a kezét? Vagy ez csak nekem lenne fontos? Mert megmondom őszintén nekem elegem lett ebből. Nekem erre se időm, se energiám többé, a csetelés egy mérhetetlenül üres szórakozás, mivel nincsen eredménye. Jobb lesz a kedved tőle? Miért is? Mert valaki, akit még az életben nem láttál, elköszön esténként és szép álmokat kíván? Honnan tudod, hogy nem küldi el ezt még 10 másik csajnak? Elküldi, hidd el.

Csak javaslom mindenkinek, hogy ezt érdemes már az elején tisztázni, hogy akarsz tőle valamit, vagy sem? Ha igen, akkor szánj rá 1-2 órát és akard megismerni. Ha pedig már az elején biztos vagy benne, hogy nem akarsz vele találkozni soha, akkor felejtsd el és ne is meccseljetek. Egymás idejét nem ér húzni, a saját magad szórakoztatása végett.

Hogy ezt mégis szépen zárjam le, hiszem, hogy mindenkinek van valahol párja és aki úgy fogadja el őt, amilyen, a hibáival együtt. A szerelem amúgy sem eszerint válogat, ha beleszeretsz, lehet, hogy az ideálod full ellentéte, mégis őt akarod, és bármire képes lennél érte. Keress olyat, aki ilyen, aki bármire képes lenne érted, most már én is ezt teszem…

TAGS

2019. április 12. péntek

Naptár
2021. június
H K S C P S V
« jan    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress