Érzelem

Csókolóztál már a tenyereddel?

By on április 12th, 2019

“A lány éppen túl volt már a fájdalmas szakításon, a gondolatait rendezte, elkezdett újra élni, szépnek látni magát, az életet és boldognak érezni magát. Végre, amikor leült este a puha foteljébe és bekuckózva bámulta a nagy ablakon keresztül a teliholdat, már nem őt látta, nem a fiú arca színesítette a Hold krátereit. Tiszta volt miközben hangosan kiüvöltötte magából, nem vagyok már szerelmes.”

Van ilyen, amikor nem vagy már szerelmes, de nagyon vágyod az érzést. Miért? Mert bódító, mert olyan, mintha éjjel-nappal egy csábító drog hatása alatt lennél és valljuk be őszintén megnyugtató is. Biztonságot ad, hogy van valaki, még akkor is, ha nem viszonzott. Még a távolból is nyugalmat ad neked ez a fiú, mert tudod, hogy megengedte, hogy szeresd. Az is érték számodra, hogy szabadon szeretheted, bármikor gondolhatsz rá, beleszőheted az álmaidba, az sem zavar, hogy egész nap a teleírod a füzetedet a nevével és szívecskéket rajzolgatsz mellé.

Aztán amikor elmúlik, elillan, elpárolog a rózsaszín köd, a szerelem érzése, akkor nem tudod eleinte mi, de hiányozni kezd valami megfoghatatlan. Hiányzik az az őrület, az a féktelenség, az a szabadság, holott pont ez volt a mágnes, amitől végre megmenekülsz. És akkor kezdetét veszi a vágy, hiába gondolsz rá újra, meg újra, nem jön vissza az érzés. Ha a szerelem elszállt, már nem jön vissza sosem. Megijedsz a magánytól, attól, hogy most kire fogok gondolni este a Holdat fürkészve, vagy nappal a Duna parton sétálgatva?

Fájdalmasan elkezd hiányozni a szerelem. Sok ember ezért nem engedi el, és elkezd érzelmeket táplálni az érzés iránt, hátha az meghozza újra.
De ne ijedj meg, a megfelelő ember majd újra felizzítja benned és újra érezni fogod, csak légy türelmes…

TAGS
Naptár
2020. szeptember
H K S C P S V
« júl    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress