Polgár

Elvált, idősödő, félvér? Bárkiből lehet királylány…

By on október 22nd, 2018
Az élet is megmutatja, hiába egy nem túl makulátlan múlt, egy válás, az, hogy nem vagy már 24 éves, mégis kellesz, kellhetsz egy királyfinak is. Kérdés az, megtalálod-e a királyfit, és, hogy akit találsz, az biztosan-e a te királyfid.
Sokáig harcolsz az idő múlásával, kensz magadra mindent, az aranyér krémtől kezdve a hialuronsav összes kombinációjához. Mész és felvarratsz mindent, megszuratod, befecskendezteted, kitömeted, leszivatod, mert az a nyomorult gravitáció, és főleg az idő, mindezt legyőz. Ha van egy pack-ed, legyen az egy már kimondott holtomiglan, és abból való menekülés, legyenek cuki kis porontyok, már nagyobb csomaggal indulsz, de nem lehetetlen megugrani ezt a csomagot. Mert basszus te ezektől több vagy.
 
Az idő múlik, ha akarod, ha nem. Ha baromi nagy szerencséd van, akkor minél tovább élvezheted, és még az is sikerülhet, hogy ezt a pár emberi évet, amit az univerzum neked szánt, kiélvezheted. Az, hogy egy-egy ránc miért alakul ki, azt csak te tudod, de azoktól nem ráncos, „senkineksemkellekmár” öregasszony leszel, hanem fantasztikus, tapasztalt, bölcs, boldog ember, nő, aki még nagyobb érték az emberiségnek.
Azt kell megtalálnod, hogy ki az, aki veled együtt akarja gyűjteni a ráncait, mert, hogy neki is lesznek. A hímsoviniszta világban a legnehezebb feladat, hogy olyan embert találj, aki értékként néz rád, és nem azt figyeli, hogy majd két ránc múlva hogyan és milyen könnyedén fog lecserélni egy fiatalra, akinek pár év múlva szintén lesznek ráncai. Erre is mondják, hogy a történelem megismétli önmagát. Nincs új a nap alatt, mindenkivel ugyanaz történik, a cél az, hogy két olyan ember találkozzon, akik intelligenciában is képesek egymást követni, akiknek egy hullámhosszon mozognak az agytekervényei. Nem ördögtől származó gondolat ez, nem lehetetlen, de mondjuk úgy nehéz. A baj, mindig a nem kompatibilis emberek találkozásából adódik. Hiába mondod, hogy szerelmes vagy, de ő nem szeret viszont. Pont emiatt nem vagytok kompatibilisek, mert rosszkor, rossz helyen, rossz élethelyzetben vagytok, ezáltal nem vagytok kompatibilisek.
 
A szerelem és az intelligencia a kulcs. Ha megvan a szenvedély, a kémia, a megőrülés és ehhez kellő intelligencia párosul, akkor a helyzet hibátlan. Ha csak szerelem van, káosz lesz, mert racionalitás nélkül az egész megy a levesbe igen rövid idő alatt. Ha van ész, tudat, döntés, abból lehet igazi felnőttes párkapcsolat, mert a megőrülés nem feltétlenül alappillére egy jól működő kapcsolatnak.
 
Elkalandoztam, de amúgy sem Meghan Markle-ról akartam írni, mert bármit kinyitok ma az Immedio-ban, minimum egy cikk róla szól. De a lényeg mégis az, hogy nem kell Meghan-nak lenni, lehetsz te akárki, csak jöjj rá, ha ott van előtted a királyfid, engedd be és tudasd vele, hogy készen állsz a befogadására. Ezután már csak rajtad múlik, hogy hogyan válsz királynővé…
TAGS
Naptár
2020. november
H K S C P S V
« szept    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress