Egyéb

Sex without Love

By on szeptember 17th, 2018

Valójában utálom ezt a témát és nem másért, csak azért, mert nő vagyok. Nálunk nincs A vagy B, egy féle változat van, legalábbis így gondoltam ezt sokáig, amíg több hím ismerősöm fel nem világosított arról, hogy tévhitben élek, ha azt hiszem a szentimentalizmus minden nőbe be van programozva.

A „normális” nők – gondolom, hogy jómagam is az ő táborukat erősítem, – érzelmekkel felruházott királylányok, én és a barátnőim biztos. Nem is volt számomra opció, hogy egy ilyen nő képes legyen úgy testi kapcsolatot létesíteni egy férfival, hogy nem érez zsigerileg a gyomorgörcsöt a férfi közelében, nem remeg a keze, ha üzenet jön tőle, nem sző távoli terveket a közös jövőt illetően, nem tervezi meg a közös nyaralást, ahol felvállaltan megsétáltatja őt a herceg a vízparton. (Tudom nálam ez már sziklába vésett, szent, barlangrajz, ha nem sétálsz velem kezén fogva bármilyen pocsolya partján, elém se állj).
Gondoltam ezt én, és a környezetemben lévő hölgy ismerőseim, akik szintén hasonló emocionális elveket vallanak, miszerint ha egy nő testi kapcsolatot létesít egy férfival, sokkal több van benne, többet érez, mint a pongyolás szomszéd néni iránt. Ez logikus – gondoltam, ez lenne a szerelem. Mert ugye bár az nem csak szexuális vonzalom, nem csak kémia, biológia, földrajz…haha, hanem ennél jóval több. Leginkább magamon figyeltem mindig az árulkodó jeleket, figyelem a kézfejét, imádok mélyen a szemébe nézni, csodás élmény a csók és minden érintés egy beteljesült satisfaction. És hát az ember lánya beszél, beszélget, hallgat és tovább beszél, ami gyökeresen annak a jele, hogy nem a sarki fűszeres fekszik az ágyában beburkolózva a rózsaszín plüss takaróba, hanem az éppen aktuális isten király.

A férfi azonban más, folyamatos vesszőparipájuk és már akkor, amikor belekezdenek, rohanok a wc fölé hajolni, a „nekünk nem kell ahhoz érzelem, hogy lefeküdjünk egy nővel” dumába. Mégis mi kell te ember? Én értem, hogy cici, popó és egyéb nyalánkságok elveszik az eszedet, de kötve hiszem, hogy egy olyan nővel, akinek semmi mása nincs, csak a szálkás lába, azzal olyan sűrűn akarsz bájcsevegni és nála visszajáró vendég lenni. És nyilván az sem érdekel, hogy hova járt gimibe és mi az asszcendense. Ettől függetlenül nem értem, mert férfiként nem tudnék egy nulla IQ nővel minőségi időt eltölteni, beletúrni a hajába, mélyen a szemébe nézni, átadni magam a csókolózás örömének, a gyengéd érintéseknek.

Megtudtam, hogy nőben is van gyári hibás példány, azaz sex droid, és itt nem az örömlányokra gondolok, hanem azokra, akik egyetlen csettintésre ott teremnek egy kecóban, nem visznek fogkefét, nem terveznek hosszútávon, csak az olcsó örömöknek élnek és a pillanatnyi élvezet érdekli őket. Persze ez teljes sivár kilátástalanságot tükröz, hogy képesek még fennmaradni ezek az egyedek és senki sem szól nekik, hogy te lény, gondolkodj már, hova pozicionálod magad, a fóti szemétégető mellé? It’s up to you. Nyilván azért működik mindez, mert van rá kereslet, ha nem lenne, ezek a nők is hamar eltűnnének, mint a dinoszauruszok 66 millió éve. De sajnos van ilyen, ami nem baj nekünk „normális értékrendű” nőknek, hiszen így legalább van egy réteg, aki az alacsony szintet képviseli, így több hely marad a magasabb emeleten utazó kollegináknak.

A normális értékrendű nőknek az az álláspontja, „ha már belekezdek valamibe, az menjen teljes erőbedobással, érzelmekkel, vágyakkal, szenvedéllyel és minőségi faktorral, mert ha ezek nincsenek, minek is kezdjünk bele?

TAGS

2018. szeptember 17. hétfő