Egyéb

Plastic Love 2.

By on szeptember 17th, 2018

Miután bemutattam őket egymásnak, David és Pluffyt egészen megbarátkoztak egymással. Bár mielőtt elterveztem, hogy levisszük közösen sétálni a kutyust, előtte még gondoltam adok némi útmutatót újdonsült barátomnak. Az animaldroidokat amúgy nem kell levinni sétálni, bár ha beprogramozzuk őket képesek az anyagcserére. Én a basic programot állítottam be nála, ami nagyon kevés anyagcserével jár, emiatt az ételfelhasználása is csekély.

Amikor üldögéltünk David-del a kanapén, óriási vágyat kezdtem érezni aziránt, hogy megcsókoljam, egyrészt azért, mert úgy gondoltam, hogy végre a tökéletes férfi ül mellettem, másrészt meg azért, mert pontosan 1 éve és 8 hónapja nem csókolóztam már. De valahogy mégsem vitt rá a lélek, kicsit úgy láttam magam kívülről, mint egy férfit, aki az örömlánynak azért fizet, hogy kényeztesse, így inkább hanyagoltam a vágyaimat.

Az utolsó párkapcsolatfélém mindössze 1 évig tartott és az első hónapokat leszámítva, a vége már gyötrelmes volt. Egy éjszakai bárban ült oda hozzám Gabe, aki kedvesen meghívott egy italra, majd a hosszas beszélgetés után, sorra követték egymást a randevúink. Miután az első szexuális kontaktusunk megtörtént, hivatalosan is járni kezdtünk. Azonban néhány hónap múlva furcsa jelekre lettem figyelmes. A srác lakásában volt egy szoba, melybe sosem mentünk be, de egyszer, amikor begurultam rá és egyedül voltam a pecóban, benéztem oda is. Egész arzenált találtam humanoid lányokból, és akkor még magam sem tudtam, miért lehetnek ott, félig hibernálva. Miután kérdőre vontam Gabe-et, ő magyarázkodott, hogy illegálisan kereskedik velük és ne áruljam el senkinek. Több hetembe került mire megtudtam, hogy a fiúnak ezek a lányok a játszópajtásai és hetente többször akcióra fogja őket. Még az is kiderült, hogy home pornót gyárt, amivel plusz pénzekre tesz szert. Mind a nyolc humaniod lány más területre volt beprogramozva, semmilyen élettel összefüggő tulajdonságuk nem volt, éppen csak egy hajszál választotta el őket a gumibabáktól. Miután azzal a ténnyel szembesültem, hogy a párom megcsal, azonnal kiléptem ebből a beteg kapcsolatból.

A megcsaláson amúgy sokat gondolkodtam, hogy vajon annak számít-e, ha valaki egy szinte teljesen öntudatlan, érzelemmentes humanoiddal létesít szexuális kapcsolatot, vagy ez elfogadható tény és el kell fogadnom. Mégis arra jutottam, hogy ennél még egyedül is jobb, mint sem, hogy megbarátkozzak azzal, hogy a társam más nőkkel szexel a tudtomon kívül.

Már nagyon korán elhatároztam, hogy a következő párom csakis olyan lehet, aki megbízható és hűséges, nem állok szóba többé szélhámos alakokkal. David-et is úgy rendeltem meg, hogy bár tudtam, hogy nagyon költséges lesz, de enélkül nem is érdekel. Még az hiányozna, ha egy másik humanoid lánnyal, vagy még szörnyűbb lenne, egy emberrel csalna meg az a robot, akiért én fizettem!! Na persze az ilyen gondolatok után ismét visszatért belém az örömlányos teória, mégis felhatalmazást adtam magamnak, hiszen én csakis őt és érzelmekkel együtt akarom. Sokat filóztam azon, hogy vajon hogyan fogom elérni, hogy belém szeressen, és erre majd milyen praktikákat fogok bedobni, de arra még nem is gondoltam, hogy nekem is bele kell majd szeressek és ez sem biztos, hogy gördülékenyen fog menni. Ekkor eszembe jutottak a régi történeteket, amiket még a szüleim meséltek és még az előző évezredekben történtek.Hiszen akkoriban még léteztek előre megtervezett házasságok. Lehet, hogy én is bele fogok szeretni majd a tökéletes robot fiúmba! Azok az emberek is megszerették egymást, hát akkor velem is megtörténhet.

Hogy kicsit lazítsam a hangulatot, bort töltöttem.
Kérsz bort? Illetve ittál már valaha? – kérdeztem David-et.
Nem, még nem ittam, de azt hiszem ez is a programom része. Hiszen ez is folyadék, szóval ihatok, kérlek tölts nekem is. – mondta.
Milyen zenét szeretsz? Egyáltalán hallgattál már zenét? Erre nem is emlékszem, hogy ezt bejelöltem-e. – mondtam a fiúnak.
Erre vonatkozó utasítást külön nem kaptam, azonban mivel a hűségért nagy árat fizettél, volt néhány plusz program, melyet extraként belémtápláltak. Ilyen a zenehallgatás. Úgyhogy kérlek tegyél fel egy kis jazzt, azt hiszem az tökéletes lesz. – mondta és az első ütemek után kényelembe helyezte magát a kanapémon. Jómagam ezen felbátorodtam és mivel már nagyon meg akartam őt érinteni, odabújtam a széles, izmos vállaira. Ekkor éreztem magam először kellemesen az elmúlt másfél évben…

TAGS

2018. szeptember 17. hétfő