Érzelem

30-as tinédzserek, 40-es egyetemisták…

By on december 27th, 2017

Nem tudom mit akarok, jó vele lenni, izgató, meg szexi, de nem akarok többet. – mondta a 40 éves jól szituált, macsó. Az biztos, hogy semmiképpen se számítson rám hosszú távon. Jó vele az ágyban és szívesen töltök vele időt. Szép és okos lány, tetszik nagyon, de a képzeletemben nem ő testesíti meg az igazit.

Ki testesíti meg álmaidban az igazit?

Valahogy van bennem egy kép erről, ahogy a szüleim is elmesélték az ő megismerkedésüket, ahogy megpillantották egymást egy LGT koncerten és beléjük csapott a villám. Erre várok én is.

Aha, és hogy néz ki az illető, akit magad előtt látsz?

Fiatal, jó pár évvel fiatalabb, mint ez a lány, akiről beszélni kezdtünk. Meg magasabb….

Olyan, mint egy Victoria Secret modell?

Igen, pont olyan.

Ok, térjünk vissza az álomképhez, bár remélem érzed, hogy ez a kép kicsit sántít. Szóval hány évesek a szüleid ezen a bizonyos koncerten?

Azt hiszem 23-24 körül lehettek. Pont, mint a lány, akire vágyok.

Rendben, te hány éves is vagy?

41 leszek.

Ok, ez a lány, akiről beszélni kezdtünk, hány éves?

36 talán, nem tudom, sosem kérdeztem mikor született. Ez csak tipp.

Miből tippelted?

Hogy minden, amiről beszélek, azokat ismeri, akkoriban járhatott iskolába, amikor én, ismeri a régi dolgokat, ízeket, tárgyakat és hasonló az értékrendje is. Mindent úgy lát, ahogy én, szinte be tudja fejezni a mondataimat. Ezen már egyszer nevettünk is, amikor meséltem neki, hogy régen volt családi Trabantunk, ő pedig mesélt arról, hogy nekik pedig mustársárga Wartburgjuk volt és folyton hányt benne a hátsó ülésen, úgy ugrált a kocsi.

Milyen érzés, amikor együtt vagy vele?

Hát ezen nem gondolkodtam, nagyon jó vele a szex, ennél többre nem szoktam gondolni.

Akkor most kérlek idézd fel a legutóbbi együttléteteket. Mit érzel?

Hm, várj. Hát most kicsit megemelkedik a pulzusom, nagyon tetszik a csaj. Szeretem az illatát, szép és bársonyos a bőre, a haja illata. Nagyon kedves velem, mindig mosolyog, és amikor beszélgetünk állati vicces, humoros. Dolgozik és szereti a munkáját, rendezett élete van és összességében szuper vele lenni.

Valamilyen érzelmet érzel iránta?

Áh, kizárt. Dehogyis, ezt nem is engedem meg magamnak.

Félsz a sérüléstől?

Nem, egyszerűen nem akarok ebbe a lányba beleszeretni és nem is érdekel annyira, hogy ez elinduljon bennem.

Szoktál rá gondolni otthon, amikor egyedül vagy?

Igyekszem nem gondolni rá, de igen szoktam. De szerintem ez normális, hisz jó a szex, miért ne jutna néha eszembe.

Miért nem hagyod el, ha másra vágysz?

Nem is tudom, tényleg jó vele. Úgy vagyok ezzel, hogy amíg nincs jobb, addig vele szívesen vagyok. De persze közben randizok és nem adom fel.

Ez mit jelent, tinderezel és leszólítasz lányokat a clubokban?

Igen, tinderről is van egy-két szex közben és néha egy-egy buliban is jó csajok vannak. Velük is összejövök, valakivel többször is.

Ezt a lányt miért nem engeded el? Gondolj bele, lehet, hogy ő tervez veled, akár szeret téged, te pedig csak kihasználod, hogy amikor rá vágysz éppen, csettintesz egyet és ő ott van.

Nehezen engedem el, nem is tudom miért…minden jó vele, de nem akarok mellette lehorgonyozni.

Miért, mitől félsz?

Nem félek, egyszerűen tisztában vagyok az életemmel, hogy nekem igenis kellenek más lányok, mert nem tudhatom, hogy meg tud-e nekem adni mindent ez a lány, amire szükségem van. És az se biztos, hogy én meg tudom neki adni, amire neki szüksége van. Én nem akarok senki iránt felelősséget vállalni és abbahagyni a megszokott életemet. Most nagyon jól érzem magam, vannak csajok az életemben, szuper egzisztenciám van, azt csinálok, amit akarok, erről nem akarok lemondani.

Ugye te is látod, hogy te magad sem akarod igazán azt, ami akkor a szüleiddel történt a 70-es években?

Lehet, hogy le kell mondanom erről, de hiszem, hogy egyszer majd előttem áll a tökéletes nő 180 centivel, hosszú combokkal, hosszú hajjal mind a 25 évével és megtestesíti majd álmaim nőjét.

Rendben, köszi az interjút hajrá. Bocs, lehet még egy gondolatom?

Persze.

Kérlek szakíts meg minden kapcsolatot azzal a lánnyal és hagyd, hogy végre egy normális pasit találjon. Köszönöm a lány nevében is…

TAGS
Naptár
2020. május
H K S C P S V
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress