Polgár

Sugar Baby voltam….

By on november 15th, 2017

Modern kori gésa, 21. század pretty woman-je, „vajnatimi jelenség”, sokféle jelzővel illethetjük.

Kereken 5 napig tartózkodtam fent a ma oly népszerű puncs.hu oldalon.

Regisztráltam, mert megevett a kíváncsiság, hogy kik, milyen férfiak és nők léteznek ott és milyen céllal. Az én célom az informálódás volt és az, hogy mint legálisan társát kereső nő, megnéztem ez a platform miben más, mint a többi. Nem voltam fake, azaz vállaltam a korom, a magánéletem és minden egyéb jellemzőmet úgy, hogy túlságosan nem adtam ki magam senkinek.

Sugar Baby-ségem előtt voltak előítéleteim az oldallal kapcsolatban, hogy a nők prostituálódnak, hogy a férfiak pénzért ismerkednek, hogy ennyire fontos lenne az anyagi jólét, hogy nem számítanak a valódi értékek, csak a feszes popsi. Hogy fontosabb-e a fiatalság, mint az intelligencia, hogy írásban bátrabbak-e a férfiak, és őszintén oda merik-e dobni a legféltettebb vágyaikat.

„Intelligens, fiatal, sexy nőre vágyom, cserébe – ha megteszi, amit akarok – támogatom anyagilag”

Egyre többször hallom, hogy a férfit nemcsak a szimpla testi kontaktus vonzza. Fontos neki, hogy előtte-utána beszélgessen vele a nő, mint egy modern kori gésa, mellé ül, pátyolgatja, hozzábújik, filmet néz vele, megbeszélheti az élete egyes momentumait, de elköteleződni nem akar. Ez az oldal is ennek a táptalaja, a hímek nyíltan felvállalják, hogy bizonyos szolgáltatásokért cserébe, ami egyértelmű, hogy tartalmaz szexuális együttlétet, a nő bankszámláját gyarapítják. Hogy ez a való életben, hogy működik technikailag, addig természetesen nem jutottam el, de nem teljesen értem miben különbözik ez a rosszlányok.hu oldaltól. Én mindössze a levélváltások szintjéig engedtem az informálódásomat.

„Olyan nőt keresek, aki elkísér engem az üzleti útjaimon, akivel reprezentálhatok (ezt a szót nem sokan ismerték), aki mellettem van, amikor repkedek a világban”

A legtöbb levél, ami nekem íródott, így kezdődött. Arra számítottak, hogy egy pár Jimmy Cho-ért vállaltan repkedek magángépen, Párizstól Barcelonáig. Ha létező egyáltalán az a bizonyos private jet…

Ennyi gazdag ember nincs is a világon…

Ledöbbentem, hogy kis országunk mekkora mennyiségű milliárdossal rendelkezik, a legfurább, hogy igen nagy része 30 év alatti. Nyilván rengeteg a fake profil, a kedvencem a 22 éves, jóképű milliárdos, aki egy jach mellett áll valamelyik óceán partján. Abban is biztos vagyok, hogy vannak lányok, akik ezt beveszik és őszintén sajnálom őket. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ha a „szuper gazdag”, regisztrált pasik fele kamu is, akkor is ott marad egy igen nagy számú létező páciens, akik keresik a másik felüket. Biztos vagyok benne, hogy milliárdosként nem könnyű társra lelni, de ha ez így is van, biztos, hogy ez a platform erre a megoldás? Sokan mondják erre, hogy igen, hiszen itt legalább egyértelmű a szándék, nem kell Corvinus hozzá, hogy látható legyen az adok-kapok, a befektetés-megtérülés, a kereslet-kínálat és stb.

Kíváncsiságom nem hajtott eléggé, így nagyon ritkán jutottam el a mocskos anyagiakig. Nem vagyok elég kitartó, így hamarabb feladtam. Mivel a szándékomat nem tudtam levetkőzni, hogy én márpedig a nagy ő-t keresem, így egy pont után, sosem jutottam tovább a konverzációban. Azonban volt pár olyan tag, aki azonnal a tárgyra tért és már az első levelekben konkrét számokkal bombázott. Hogy most alkalmanként 50 ezret tudnak adni, vagy a lakásom rezsijét fizetik ez már mindegy is volt. De a többség komoly elvárásokat, feltételeket alakított ki magának. A férj, akit a misztikum vonz, hajlandó lakást bérelni, ahol előre meghatározott napokon találkozik a lánnyal. A szintén férj, aki csak szex kapcsolatot keres, fizeti a hotelt, vesz pár drága ruhát és cserébe vannak igényei, melyeket a hölgynek ki kell elégíteni, különben ugrik a deal. Volt az örök álmodozó, aki az istennőjét keresi, a férfi, aki a dominát, avagy egy másik az alávetettet. Nem egy olyan férfibe is belefutottam, aki – láss csodát – társat, barátnőt, feleséget, szerelmet keres. Velük leveleztem akár 1-2 napig is, de mivel hamar rájöttem, hogy mégsem ugyanaz a szándékunk és nem találkoznak az elképzeléseink, kiszálltam a beszélgetésből. A sex ritkán került szóba, meglepően sok férfi szeret beszélgetni, ismerkedni, de nyilván ez amiatt alakult ki, hogy nem szerveztem találkozókat, nem jutottam el a személyes kontaktusig – ami nem is volt szándékomban a regisztráláskor sem.

Összességében ez is csak egy társkereső, prostikeresős alkalmazással karöltve, ami egyes férfiaknak vagy legális second life, ahol kiélhetik a gazdag macsó szerepálmukat, vagy ténylegesen pénzért keresnek partnert, vagy titkon a nagy ő-t várják, aki még akkor is becsengethet, ha semmi mása nincs, csak a szép pofikája.

Maradok a meglátni, megismerni, megszeretni vonalnál, és javaslom ezt a szerény, de tradicionális módszert mindenkinek, kíváncsiskodni persze mindig lehet….

TAGS
Naptár
2019. október
H K S C P S V
« szept    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress