Polgár

Ha a férfi előre enged, lesegíti a kabátot, kinyitja az autó ajtaját…

By on május 23rd, 2017

blue_tieTotálisan zavarban leszek, egészen egyszerűen nemhogy elszoktam ettől, meg sem szoktam sosem. Nem fogok nyafogni, hogy ma már ez nem divat meg ilyenek, meg olyanok a mai férfiak, de jelenleg tényleg nem jellemző a tisztelet megadása és ilyen cselekményekről csak ódivatú mendemondákban hallhatunk, hogy látott, hallott valaki olyat, aki látta ezt, amikor valaki ilyet csinált valakinek, de ez nem is biztos és amúgy is olyan régen volt már, tán igaz sem volt.

A szitu rémesen egyszerű, 100 évvel ezelőtt, ha a férfinak tetszett egy nő, és szerette volna megvizsgálni bensőségesebben, akkor annak udvarolni kellett. Nem ám csak leírni tízszer egy chat üziben, hogy szép vagy és most már kérek képet….de kérek képet és kérek képet most és nem a térdedről, hanem lécci ha már küldesz, akkor legyen lent az a melltartó stb…stb…Hanem régen, ugyebár ahhoz, hogy legyen egy minimális látlelet a térdkalácsról, ahhoz igenis komoly diplomáciai köröket kellett futni, azaz írni hosszú, kézzel írt leveleket – jézusom, hogy szenvedhettek a pasik ettől – sétálgatni órákon, sőt napokon, heteken keresztül a tópartyon a békákkal és nádihegedűvel, kinyitni ajtókat, előreengedni, lesegíteni, és aztán majd jöhetett egy nyelves kézcsók vagy esetleg egy puszi a pirospozsgás pofira. Jó persze most más a helyzet, mert pörgünk, ömlenek az impulzusok, és ehhez még ki sem kell lépni a pecó ajtaján. De ha például egy munkahelyen dolgozunk, ahol jobb esetben dolgozik mindkét nem, ott már ér legalább inger ahhoz, hogy mindenből minél többet és gyorsabban akarjuk.

A srácok örülhetnek mert sok csajhoz elég csak minimális erőfeszítés, bár ezt még annak sem nevezném. Egy dögös, rendszeresen edző, izmos, autós posztos pasi egyetlen mondattal bepróbálhat más és más lányokat, és persze a nagy számok törvénye alapján legalább 1 fő vállalkozó szellemet tuti kidob a gép, aki épp maga alatt van, önbizalom nulla, de ettől majd megjön, vagy a „most pasizom és mindenkit elkapok, mert szuper menő vagyok” – aztán másnap nem bír a tükörbe nézni, vagy a „most kimegyek a wc-be és csinálok pár szexi képet, mert én olyan őrjítő vagyok, hogy persze, hogy nekem írt csak ez a pasi, aki mindent megadna értem”. Nos nem így van, sajnos, nem ez a jelenleg működő ismerkedési trend.  A szexi nőnél mindig van szexibb, a szépnél mindig van szebb, a jónál mindig van jobb, az okosabbnál mindig van okosabb és még sorolhatnám. Ezzel az erővel persze ki fia borjának lenne kedve ismerkedni, de mivel a reményhal él a legtovább, ezért sosem tudhatjuk, hogy mikor lendít elénk Ámor nyila egy kedves, figyelmes, tisztelettudó honfitársat.

TAGS
Naptár
2020. április
H K S C P S V
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress