Polgár

MILF kontra „FILF”?

By on április 24th, 2017

married-or-divorcedAz emojik és rövidítések világában az emberekre használt jelzők a legszínesebbek. Amúgy is imádunk ráaggasztani mindenkire valami frappáns jelzőt, amivel leegyszerűsítjük az életünket és a kommunikációinkat is. Utálom mindet! Minden ember más és más, mégis sokszor megkapom magam is a milf jelzőt, amitől égnek állnak a másfél méteres hajszálaim.

A MILF ugyebár egy olyan nőt jelent, aki nem 18 éves már, vannak kölykei és mégis kívánatos. Király. Ezt teljesen egyértelmű, hogy valami igazán jószándékú, hímsoviniszta találta ki és aggatta rá sok boldog, műtestű, webkamerás anyucira, akik unatkozó perceikben kisfiúknak mutatják meg, hogy mit is rejt a kombiné. Kérdem én, ha már létezik erre jelző, akkor legyünk oly bátrak és alkossuk meg az unatkozó, elvált, de mutatós anyuka párját a FILF-et és nevezzük el őket is, használjuk bátran, hisz ők is valós emberek. Mivel botrányosan sok a válás, különélés, nyitott házasság és még sorolhatnám, úgy gondolom, hogy ezeknek a kapcsolatoknak nemcsak a MILF társadalom a hozadéka, de egy nagy adag férfi is marad a tányér szélén.

Persze sajnáljuk a nőt, hogy szegény egyedül maradt, nincs senkije, a gyerekek az ő nyakán maradtak, és csak huszonéves fiúkat tud szórakoztatni polgárpukkasztó cicanacijával és orbitális műkörmeivel. Ezzel szemben apuci vagy elutazik Tanganyikába, hogy új életet kezdjen, vagy tíz éves bérletet vesz a Balaton Soundra, ahol napokig nem tudja, hogy került oda, miközben tizen-huszon éves lányok bugyijában keresi a vigaszt, és néhány havonta eljár edzeni, szigorúan csak pár hétig, hogy aztán meggondolja magát és visszanövessze pár hétre az „apu pocit”. Közben ön-megvalósít és olyan feladatokat, munkákat vállal el, amiről fiatal korában csak álmodott, végre utazhat hetente kétszer, konferenciákra a saját castingján átesett, huszonéves asszisztenciával, közben végre szervezhet több hetes nyaralást a jachtos haverokkal, akikkel 17 éve nem látták egymást és legálisan vághatja magát taccsra a Sziget nulladik napján. Majd amikor jön a rövid szoknyák hava, futásnak ered a ligetben, hogy visszanyomkodja az édesen kitüremkedő hasikáját. A képlet mindig olyan egyszerű, a nő marad a gyerekekkel, míg apa ön-megvalósít. De ha már ez így van, és mi nők ezt kénytelenek vagyunk elfogadni, hiszen a társadalom és a „9 éves koráig szoptatom a gyerekemet és nincs tévénk és tabletünk és ettől k..va jó anyuka vagyok” csapat kiközösítene minket, ha nem így tennénk, ezért nevezzük el a „meguntam a nőt, megszoktam, újra vágyok és inkább elválok” apukákat FILF-eknek.

Nem is tudom mi lenne a világgal, valószínűleg megállna a Föld és nem forogna tovább, ha egy nő önmegvalósítana gyerekek és válás után, ha fejlesztené magát, ha új iskolába iratkozna be, ha kreatív munkákat vállalna el, és „úristen” néha még hétvégén is dolgozna. Arról már nem is beszélve, ha még nyaralni is elmegy barátnőkkel, vagy párszor bébisintérre bízza a gyereket, hogy egy clubban táncikáljon hajnalig, vagy néha randizik, esetleg egy-két kufirc is beficcen, akkor ő maga a megtestesült céda, aki 200 évvel ezelőtt máglyán égne.

De ha már ilyen a társadalom, van bal és jobb, nő és férfi, jin és jan, akkor legyen MILF és FILF is, és bátran használja ezt mindenki nemcsak rendszámnak, de valós jelzőnek. Ha kell szabadalmaztatom, mert létező fogalom és férfiaknak is jár egy új jelző, ha már annyira szeretjük őket.

TAGS
Naptár
2021. május
H K S C P S V
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Friss
    Statcounter
    stats for wordpress